Intellecap
Intellecap
Intellecap
Tilbage til forsiden Intellecap Intellecap
Intellecap
Intellecap

RING MIG OP

BESTIL ET MØDE

Intellecap

Forside

Det tror vi på

Hvorfor lige os?

Konsulentydelser

Appreciative Inquiry

Styrkebaseret Ledelse

Kultur og værdier

Mission, vision & ambition

Kommunikation og samarbejde

Train The Trainer

Facilitering og gruppecoaching

Strategiimplementering

Referencer

Konsulenterne

IntelleCap ApS
Enighedsvej 57
2920 Charlottenlund
Telefon: 70 22 52 52
CVR: 20 98 30 86
E-mail: info@intellecap.dk

 

Facilitering og gruppecoaching

I IntelleCap sondrer vi klart mellem træning/uddannelse og facilitering/gruppecoaching. Når vi træner og uddanner ledere og medarbejdere, besidder vi en ekspertviden, vi videregiver og ”lærer ud”, så vores målgrupper beriges af denne nye viden – en viden, de kan anvende i deres hverdag.

Når vi skal have grupper af personer til at udforske, opdage, erkende, fortolke, forstå og opnå enighed om et givent emne eller nye mål, anvender vi facilitering og gruppecoaching. Gennem vores spørgsmål og den dynamiske proces i lokalet, leder vi gruppen til en ny indsigt og erkendelse – og til det sted, som giver mening for dem. Facilitering og gruppecoaching er en generisk kompetence, som vi anvender i stort set alle vores opdrag for vores kunder.

Flere af vores rene faciliteringsopdrag starter med en opringning om: ”Vi vil gerne sætte os nogle nye og ambitiøse mål, og have alle til at bakke op omkring det. Kan I hjælpe os med det?”.

Kombinationen mellem træning og facilitering forekommer også ofte – og her er vi løbende opmærksomme på, hvornår vi har hvilken ”kasket” på.

   
Friis Management

© IntelleCap - et selskab i konsulentgruppen ChangeForce