Intellecap
Intellecap
Intellecap
Tilbage til forsiden Intellecap Intellecap
Intellecap
Intellecap

RING MIG OP

BESTIL ET MØDE

Intellecap

Forside

Det tror vi på

Hvorfor lige os?

Konsulentydelser

Appreciative Inquiry

Styrkebaseret Ledelse

Kultur og værdier

Mission, vision & ambition

Kommunikation og samarbejde

Train The Trainer

Facilitering og gruppecoaching

Strategiimplementering

Referencer

Konsulenterne

IntelleCap ApS
Enighedsvej 57
2920 Charlottenlund
Telefon: 70 22 52 52
CVR: 20 98 30 86
E-mail: info@intellecap.dk

 

Kultur og værdier

Når man skal orientere sig i et ukendt landskab, er det godt at vide, hvor Nord er. Når man skal finde vej på havet, er det også rart, ved hjælp af kompasset, at kunne pejle et fyrtårn eller to. På samme måde kan alt ikke være kendt på forhånd i en organisation, når der skal træffes valg eller beslutninger. Alt kan og skal ikke være skrevet ned i instruktionsmanualer på forhånd. Det er her virksomhedens kultur og værdier kan fungere som det intuitivt rigtige kompas for alle i organisationen, i de situationer, hvor der ikke er skrevet noget ned på forhånd. Kulturen og værdierne kan være vejviseren for, hvad der er rigtigt eller forkert, godt eller skidt.

En organisations kultur og værdier kan være mere eller mindre bevidste og udtalte. IntelleCap faciliterer processer, hvor alle ledere og medarbejdere – eller et udvalg af disse – identificerer og fortolker virksomhedens kultur og værdier.

Virksomheder med en stærk kultur og stærke værdier skaber dokumenterede bedre resultater end andre virksomheder. Samtidig lyser de op i landskabet, samt limer organisationen sammen i et fællesskab, som kan være det, der tiltrækker og fastholder de rigtige medarbejdere.

Inspirationsartikel om Kultur og værdier
Case – Ambu International

   
Friis Management

© IntelleCap - et selskab i konsulentgruppen ChangeForce