Intellecap
Intellecap
Intellecap
Tilbage til forsiden Intellecap Intellecap
Intellecap
Intellecap

RING MIG OP

BESTIL ET MØDE

Intellecap

Forside

Det tror vi på

Hvorfor lige os?

Konsulentydelser

Referencer

Konsulenterne

IntelleCap ApS
Enighedsvej 57
2920 Charlottenlund
Telefon: 70 22 52 52
CVR: 20 98 30 86
E-mail: info@intellecap.dk

 

Det tror vi på

Styrkebaseret udvikling
Vi tror på, at ethvert menneske og enhver organisation besidder de styrker og ressourcer, der skal til, for at opnå store resultater. Derfor gælder det om at gå på ”guldjagt” hos os selv, i organisationen og i verden omkring os, og få omsat disse styrker til nye muligheder og resultater.

Ejerskab gennem involvering
Vi tror på, at målsætninger realiseres og resultater opnås ved at kommunikere med og engagere organisationen bredt i forandringerne. Både før, under og efter. En vigtig forudsætning er, at alle relevante medarbejdergrupper indser nødvendigheden af, og føler et ansvar for de forandringer, der er en del af implementeringsprocessen.

Enkle løsninger, der virker
Vi tror på enkle løsninger, der virker. Enkelhed skaber forståelse, forståelse skaber erkendelse, og erkendelse er en vigtig forudsætning for udvikling og forandring.

Engagement og begejstring
Vi tror på, at det er lettere at opnå resultater, når man samtidig har det sjovt. Hvis ikke vi tror på, at tingene lykkes, hvem skulle så? Som konsulenter udstråler vi et positivt livssyn med energi og engagement, der fremmer lysten hos vores kunder til at engagere sig helhjertet.

Vedholdenhed
Vi tror på, at der skal holdes ekstra godt fast, når de uforudsete hændelser presser sig på i procesforløbet. Vi ønsker ligesom jer, at I bliver succesrige med jeres initiativer – Man kan sige, at vi har ambitioner på jeres vegne. Derfor holder vi jer på sporet og udfordrer jer på jeres tidligere trufne beslutninger, hvis I skulle blive ”bløde i knæene”.

   
Friis Management

© IntelleCap - et selskab i konsulentgruppen ChangeForce